Showroom Nederland

Beste lezer,

Herzog heeft in Nederland bij de caravandealer diverse producten in de showrooms staan. Hier zijn wij enorm blij mee en heel erg tevreden over. Echter kan uw dealer niet het hele programma van Herzog opzetten in hun showroom. Vandaar dat wij in Assen een showroom hebben ingericht met een aantal tenten waarmee wij u informatie kunnen geven over het hele assortiment van Herzog.

Ook in deze showroom hebben wij niet alles op staan maar wij hebben wel alle materialen en diverse types opgebouwd staan. Kom gerust langs bij ons en laat u volledig informeren. De eventuele aankoop kan via uw eigen dealer worden uitgeleverd.

Onze showroom is elke dag geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur.

Zelf zal ik als vertegenwoordiger voor de Benelux elke vrijdag in de showroom aanwezig zijn. Komt u op een andere dag en wilt u met mij het programma doornemen kan dat op afspraak via nummer 06-204 902 41

Telefonisch ben ik te bereiken op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur of via de mail herzog.voortenten@gmail.com

Wij verwelkomen u graag op de:

 • bovenverdieping van Caravan Centrum Peelo.

 • Zeilmakerstraat 10

 •  in Assen

 

Op dit moment kunnen wij u de volgende modellen laten zien:

 • Meran DC            –          wintertent
 • Travel Star           –          etuiluifel waar wij diverse mogelijkheden op showen
 • Classic                  –           de prijsgunstige vakantietent
 • Varius DC            –           het topmodel van Herzog. Tent voor gebruik het hele jaar door.
 • Toscana                –           De reistent met het geweldige design
 • Uitbouw Toscana
 • Gent 240              –           het ronde model reistent. In 240 of 280 cm diep
 • Easy Sun luifel    –           moderne luifel van 300 cm diep!

 

herzog-is-al-onderweg

Koffie klaar? – Herzog komt bij u op bezoek!

Welke tent kiest u als u het hele jaar wilt blijven staan, welke mogelijkheden heeft een vaste tent, hoe diep kan een tent worden, welke materialen moet ik hebben, deeltent of compleet ingetrokken?

Er komen veel vragen naar boven als u kiest voor een tent die een seizoen of hele jaar blijft staan. Herzog levert tenten die 15 – 20 jaar kunnen blijven staan, dan moet het wel de juiste tent zijn.

Herzog kiest er vanaf nu voor om naar u toe te komen, thuis of op de camping!

Hierdoor kunt u zich goed laten informeren over de mogelijkheden, de kwaliteiten en de duurzaamheid. Doordat u materialen kunt zien en voelen komt de juiste tent al een stap dichterbij.

Deze service biedt Herzog om samen met u en de caravandealer de juiste beslissing te nemen en veel vragen bij u weg te nemen.

Als u vragen heeft over de vaste tenten of beschermdaken kunt u bellen met 06-204 902 41 of mailen met herzog.voortenten@gmail.com om een afspraak te maken.by